Luoyang Mingzhen csapágy Steel labda Co., Ltd

Termékek

Hírek & esemény
Haza > Hírek & esemény > Tartalom

Tanulmány a nagy sebességű gördülő csapágy Aero motor mechanikai jellemzői

A fejlődés a tudomány és a technológia és a lég-motor teljesítménye továbbra is növekszik. Gördülő csapágy Aero-motor forgórész rendszer széles körben használják, mint a támogatás, a mechanikai jellemzők olyan dinamikus jellemzői rotor rendszer jelentős következményei, különösen több hangsúlyos nagy sebességgel. Ezért egy új generációs speciális repülőgép fejlesztési igények kielégítéséhez Aero-motor nagysebességű Golyóscsapágyas kutatás szükség. Ez a könyv elsősorban a mechanikai tulajdonságok, nagy sebességű, gördülő csapágy Aero-motor, a következő munkát végzett: (1) dinamika és a véges-elem módszer hozzászokott, gördülő csapágy mechanikai modell jön létre, gördülő csapágyak rakomány elosztása vizsgálták, a különböző szerkezet és a terhelés paramétereket a kapcsolódási szöge, a torzítás, a kapcsolat merevség és a sebességkorlátozás jogszabályok hatásait elemezte. A számított és a kísérleti eredmények összehasonlítása azt mutatják, hogy az eredmények összhangban azzal a kísérleti eredmények két algoritmusok, végeselem-módszer előnye van a pontosság, és kvázi dinamikus módszer előnyökkel jár a hatékonyság. (2) elastohydrodynamic alapuló kenési elmélet tanulmány minimális olaj rétegvastagság gördülő csapágyak és olaj merevség jellemzők, elemzése különböző terhelési paramétereket hatásait a. Az olaj film merevség és merevség, és összetett merevség csapágy származik, fogalma és kiszámítása gördülő, figyelembe véve a megfelelő merevség módszer javasolt. Egy esettanulmány egy miniatűr motor Hengergörgős csapágy kerámia mérni kell a megfelelő merevség és a csillapítás. Tanulmányok azt mutatják, hogy az egyes létesítmények, a kenés és a preload állapot, amikor a gyakorisága arány λ 1 órakor, figyelembe véve a megfelelő merevség, mint a sebesség növekszik. (3) figyelembe véve a Golyóscsapágyas sugárirányú távolság, és egyéb tényezők hatására a fáradtság élet Hengergörgős csapágy kiszámítására használt képlet módosul. Tanulmányok azt mutatják, hogy hatással lehet a fáradtság élet golyóscsapágy, anélkül, hogy figyelembe véve a magas labdát érinti a számítási eredmények. A felülvizsgált formula szerint elemzi a szerkezet és a teher paraméterek hatása a fáradtság élet Hengergörgős csapágy, javasolt módszer és az intézkedés a szem fáradtság élet. Létrehozott gördülő és csúszó modell kutatási labdát, és a sebesség változása a forgás, a szögsebesség csúszó bemutatja módszerek és csapágy csúszás megelőzésére irányuló intézkedések.


Vizsgálat

Árajánlat vagy együttműködési vizsgálat, akkor ne habozzon, írjon nekünk az info@mzsteelball.com , vagy használja az alábbi kérdõívet. Mi értékesítési képviselő felveszi a kapcsolatot 24 órán belül. Köszönjük érdeklődését termékeink.

Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: Liupo village, Mangling Town, Yanshi, Luoyang, Henan, Kína.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Fax: +86 (0)379 6439 0720
E-mailben:info@mzsteelball.com
Haza | rólunk | Termékek | Technikai információk | Fotó galéria | Hírek & esemény | Lépjen kapcsolatba velünk | Mozgatható telefon | XML | Fő oldal