Luoyang Mingzhen csapágy Steel labda Co., Ltd

Termékek

Knowledge
Haza > Kiállítás > Tartalom

Acélgolyók felületi megerõsítése

Source:Luoyang mingzhen csapágyak acél golyók Co., Ltd. | Updated: Jul 07, 2017

Steel Balls.jpgAz acélgolyó érintkezési fáradási szilárdságának és felületi minőségének javítása során a felületmódosítási technológia alkalmazása az acélgolyók felületerősítő kezelésének.


A módszer az acélgolyók hőkezelését követően az acélgolyók speciális drumgépbe történő betöltése. A dob forgásának köszönhetően a hordó emelődobja felhúzta az acélgolyókat a felső magasságra, és az acélgolyók esnek. A dobban lévő acélgolyók és acélgolyók ütköznek egymással. Minden acélgolyó ütközése csak egy kis körkörös terület. A dob forgási idejének meghosszabbítása és az acélgolyók számának növekedése ütközik, az egész labda ütközőfelület egyre nagyobb és nagyobb lesz. Az acélgolyók felülete fokozza egymással való ismételt ütközését. Az acél gömbök felületének megerősítése egyenértékű az alacsony sebességű lövés folyamatával. Az ilyen típusú feldolgozóeszközön keresztül az acélgolyók felülete rugalmas-műanyag deformációt eredményez az egymással ütközés során. Ez nagy változásokat eredményez az acél golyó felületének szerkezetében és stresszállapotában, javítja az acél golyók felületének erősségét.


A módszer az acélgolyó élettartamának javítása, gazdaságos és hatékony technológiai eszköz. Ennek előnyei a következők:

1. Könnyű. Mindaddig, amíg van egy henger erősítő berendezés, nem kell más komplex segédberendezés.

2. Nagy termelési hatékonyság. Mindaddig, amíg kiválasztják a jó erősítési folyamat paramétereket, elérheti a gépesített termelést.

3. Magas gazdasági előnyök. Az acél gömbfelületek megerősítése után nagyban javíthatja az acélgömbök élettartamát, javíthatja az acélgömbök felületének csiszolási hatékonyságát, és csökkentheti az acélgolyók felületi ütődését és karcolódását a szállítási folyamatban.


Vizsgálat

Árajánlat vagy együttműködési vizsgálat, akkor ne habozzon, írjon nekünk az info@mzsteelball.com , vagy használja az alábbi kérdõívet. Mi értékesítési képviselő felveszi a kapcsolatot 24 órán belül. Köszönjük érdeklődését termékeink.

Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: Liupo village, Mangling Town, Yanshi, Luoyang, Henan, Kína.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Fax: +86 (0)379 6439 0720
E-mailben:info@mzsteelball.com
Haza | rólunk | Termékek | Technikai információk | Fotó galéria | Hírek & esemény | Lépjen kapcsolatba velünk | Mozgatható telefon | XML | Fő oldal