Luoyang Mingzhen csapágy Steel labda Co., Ltd

Termékek

Knowledge
Haza > Kiállítás > Tartalom

Az acél gömbök befolyásolása a gyártási folyamaton

Source:Luoyang mingzhen csapágyak acél golyók Co., Ltd. | Updated: Jun 16, 2017

Wear-resistant Steel Balls.jpg


Az acélgolyók gyártási folyamata kulcsfontosságú tényező az élettartamuk meghatározásában. Ha a gömbfelület vagy a belső gyártás során hibák vannak, például a zsugorodás, a repedések, az intrakristályos és így tovább, akkor ez nem csak csökkenti az acélgolyók teljesítményét, vagy akár acélgolyókat is törnek.

Az ésszerű kovácsolást, öntést és hőkezelést az acélgolyók gyártásánál kell elkészíteni. Például a nagy króm öntöttvas golyó esetében a hideg vasat racionálisan kell önteni, és szigorúan ellenőrizni kell az öntési hőmérsékletet és más intézkedéseket. Ily módon az acélgolyók jó szilárdítási sorrendet és töltési körülményeket kapnak az öntés során, és sűrű belső szervezetet kapnak, majd gyengítik a durva gabona jelenségét. Az acélgolyók hőkezelési folyamata meghatározza a mechanikai tulajdonságok és a karbidok eloszlásának megvalósulását. Az acélgolyók összetétele egy bizonyos mennyiségű krómot és más ötvözőelemeket tartalmaz, így a keményfém keményfémkötést létrehozó ötvözőelemek előállításának teljes szerepe a hőkezelési folyamat kialakításának egyik tényezője.

A kopásálló acélgömbök általában alacsony szén-dioxid-ötvözetből, nagy mangán acélból, nagy króm-öntöttvasból és magas szén-dioxid magas mangánötvözetből készülnek.

Az alacsony szén-dioxid-ötvözött acélgolyó jó szívóssággal és kedvező árral rendelkezik, és élettartama több mint 1-szeresére nő, mint az alacsony krómtartalmú golyó.

A magas mangán acél jó szívóssággal rendelkezik, specifikus teljesítménye az Ai felületű rétegben gyorsan keményedést eredményez. A munkakörülési index 5-7-szer magasabb, mint más anyagok, hatékonyan javíthatja a kopásállóságot. De az előfeltétel a nagyobb hatást vagy érintkezési stresszt eredményezi, és ez megvalósítható.

A nagy króm öntöttvas kopásálló anyag kiváló kopásálló tulajdonságokkal rendelkezik.

Magas szén-dioxid magasan mangán ötvözött acél az ötvözet szerkezeti acél főleg króm, molibdén és egyéb elemek. Nagy keménysége és jó szívóssága van.


Vizsgálat

Árajánlat vagy együttműködési vizsgálat, akkor ne habozzon, írjon nekünk az info@mzsteelball.com , vagy használja az alábbi kérdõívet. Mi értékesítési képviselő felveszi a kapcsolatot 24 órán belül. Köszönjük érdeklődését termékeink.

Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: Liupo village, Mangling Town, Yanshi, Luoyang, Henan, Kína.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Fax: +86 (0)379 6439 0720
E-mailben:info@mzsteelball.com
Haza | rólunk | Termékek | Technikai információk | Fotó galéria | Hírek & esemény | Lépjen kapcsolatba velünk | Mozgatható telefon | XML | Fő oldal