Luoyang Mingzhen csapágy Steel labda Co., Ltd

Termékek

Knowledge
Haza > Kiállítás > Tartalom

Kínai acél golyó gyártási Technology(Ⅰ) fejlesztése

Source:Luoyang mingzhen csapágyak acél golyók Co., Ltd. | Updated: Sep 14, 2017

Steel Ball.jpg


Kínai acél golyó gyártási technológia fejlesztése lehet osztani négy szakaszban.

Az első szakaszban 80-as évek előtt történt. 50-es ZWZ, HRB és LYC bevezette acélgolyó gyártási technológia a Szovjetunió átfogóan, létrehozása a nagyüzemi termelés története kínai viselő acélgolyót, kínai jövőbeni fejlesztésének acélgolyó lefektették technológia. Amíg a 80-as évek, abban az időszakban mintegy 20 éve kínai acél golyó gyártási folyamat tulajdonképpen a szovjet modell. A felszerelés főleg uralják a Szovjetunió, hanem a német. Belépő a 60-as, SMTW kezdett közösen fejlesztett a első egy tétel, a nemzeti termelés 3M 4630 csiszológép Shanghai acél ball Factory. Az 1970-es években a legnagyobb technológiai javulás volt, hogy a tesztelési és vizsgálati őrlési folyamat. Abban az időben szecsuáni Jintang csapágy gyári bevezetett román acél golyó, őrlés feldolgozó berendezések, ami miatt a figyelmet a ZWZ és a Shanghai társaik. A támogatási vezetők a csapágy iroda egy tanulmány két ötvözet öntöttvas lemezek feldolgozása acélgolyó fejlesztették ki. A két acélgolyó gyárak használja megvannak az előnyei és az együttműködés az öntés szempontok vizsgálata a labdát, bejelentés, feldolgozása sikeresen csiszoló tányér. Után a régi berendezés volt sikeresen javult, a könnyű malom tervezték és gyártott. Áttörést ebben a folyamatban jelentősen csökken az acél golyó üres megmunkálási költség, javítása, a felületi minőséget és pontosságot fájl feldolgozása. Több fontos, ez az áttörés adott az embereknek a kinyilatkoztatás: technológia szükséges folyamatos fejlesztés; a fejlődés, ott van a minőség és a hatékonyság.

A második szakaszban volt 1981 és 1985 közötti időszakban, a "65" terv időszakban volt. A minősége a kínai csapágyak, különösen a zaj miatt természetesen elmarad külföldön. Csapágyak nem exportálhatók, és motorok külföldi csapágyak exportálni kell cserélni. A küldöttség ment külföldre vizsgálat, van egy záró Megjegyzés: bontják kell menni egy kombináció lengésvizsgálat. Acél golyók G10, Polírozó folyamat átfedésben technológia helyett kell használni. Ehhez a csapágy iroda szervezett acélgolyó gyári műszaki személyzet, és megfogalmazott G10 acélgolyó projekt. A projekt Shanghai acél Ball Factory és a Hubei acél Ball Factory volt közös. Régebben nagy ciklus super átfedésben folyamat helyett hagyományos Polírozó technológia minőségének javítására, a felszíni és gömb alakú precíziós acélgolyókat. Ez megszűnt a Polírozó folyamat, hogy a minőségét, a labda egy új szintre, kombinált módszerrel abban az időben a kis zajú követelmények eléréséhez. Ez az eredmény széles körben támogatott, az iparban. Ugyanakkor annak érdekében, hogy kialakuljanak a csapágyak és acél labda-technológia, és lépést tartani a nemzetközi szabványok lehető leghamarabb Shanghai viselő cég lépett fel kapcsolatok, a látogatások és a tárgyalások a külföldi viselő cég. És 1985 januárjában küldött a első egy tétel, a személyzet a japán NTN vonat acélgolyó gyártási technológia. A cél az volt, hogy teljes mértékben megértsék a nemzetközi fejlett gyártási technológia és a menedzsment tapasztalat, felzárkózik a nemzetközi szinten a lehető leghamarabb.


Vizsgálat

Árajánlat vagy együttműködési vizsgálat, akkor ne habozzon, írjon nekünk az info@mzsteelball.com , vagy használja az alábbi kérdõívet. Mi értékesítési képviselő felveszi a kapcsolatot 24 órán belül. Köszönjük érdeklődését termékeink.

Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: Liupo village, Mangling Town, Yanshi, Luoyang, Henan, Kína.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Fax: +86 (0)379 6439 0720
E-mailben:info@mzsteelball.com
Haza | rólunk | Termékek | Technikai információk | Fotó galéria | Hírek & esemény | Lépjen kapcsolatba velünk | Mozgatható telefon | XML | Fő oldal