Luoyang Mingzhen csapágy Steel labda Co., Ltd

Termékek

Knowledge
Haza > Kiállítás > Tartalom

Jelenlegi állapota keményfém minőségi ellenőrzésének csapágy steel, Kína és külföldön

Source:Luoyang Mingzhen csapágy Steel labda Co. Kft. | Updated: Jul 11, 2016

Szemben a GCr15 hypereutectoid viselő acél, karbid főként hivatkozott zónák Ferrit, a középső szén-acél és acél csapágy beszivárgás. Ellenőrző technológia is könnyebb képest a probléma nincs háló keményfém hypereutectoid ellátott acél, középső szén, acél és acél csapágy beszivárgás. Talán ez lehet tekintetben, mint a másik tényező, hogy középső szén-acél és acél csapágy beszivárgás eléri a 30 % - 50 %-át külföldön. Annak érdekében, hogy javítsa a homogenitás, és csökken a méret-karbid. Másrészről akkor fogadja el a technológia alacsony hőmérséklet-szabályozó vezérli gördülő és ellenőrzése, csökkentése és elnyomja a retikuláris karbid, felkészülés a később spheroidizing temperált hűtés. Másrészről a szem acél hypereutectoid tudjuk javítani a finomítás és a keményfém homogenizálás izzító Izotermikus. Ciklus indukciós spheroidizing izzító technológiát használták spheroidizing, izzítás, melegen hengerelt GCr15SIMn csapágy acélt. És ez az alkalmazás rájött, néhány perc alatt, ami lerövidíti az időt, az a pheroidizing temperált, és javítja a kifinomultság és a keményfém homogenizálás keményfém finomítása. Így a csapágy steel, van egy hatalmas fejlődés hely a keményfém Izotermikus Izzító és szükségünk további kutatások a jövőben.

Luoyang Mingzhen ellátott acél co., ltd gyártás csapágy használt acélgolyó több mint 20 éve. A csapágy acél golyók exportálása az amerikai, Japán, Koreai, Cseh, Spanyolország, Kanada, Oroszország, Szlovénia és így tovább. Úgy véljük, hogy az acél golyó megy el szerte a világon a legjobb acél golyók és a legjobb szolgáltatást. Luoyang Mingzhen, hogy a csapágy fuss simább és simább. Csatlakozz most a mi szakértő a golyók, hogy megfelel magát.


Vizsgálat

Árajánlat vagy együttműködési vizsgálat, akkor ne habozzon, írjon nekünk az info@mzsteelball.com , vagy használja az alábbi kérdõívet. Mi értékesítési képviselő felveszi a kapcsolatot 24 órán belül. Köszönjük érdeklődését termékeink.

Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: Liupo village, Mangling Town, Yanshi, Luoyang, Henan, Kína.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Fax: +86 (0)379 6439 0720
E-mailben:info@mzsteelball.com
Haza | rólunk | Termékek | Technikai információk | Fotó galéria | Hírek & esemény | Lépjen kapcsolatba velünk | Mozgatható telefon | XML | Fő oldal